0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Hľadáte papier, ktorý neprepúšťa mastnotu? My taký máme!

Hľadáte papier, ktorý neprepúšťa mastnotu? My taký máme!
By Lucia Giertlová 11. mája 2022 1166 Views

Našu ponuku produktov sme rozšírili o pergamenový papier, ktorý je obľúbený najmä v gastronómii. Slúži ako ideálna výstelka cukrárskych krabíc, na ktorú sa žiadny koláčik neprilepí. U nás je možné zakúpiť papier rôznych rozmerov prispôsobených veľkostiam krabičiek z našej ponuky. A viete čo je skvelé? Nemusíte si brať veľké balenie, ktoré možno nevyužijete, pretože odber je možný už od jedného kusa.

Pergamenový papier je možné zakúpiť v rozmere 70x100 cm, ale my chceme šetriť váš čas a tak sme pre vás narezali rôzne iné, menšie rozmery.

Ponuku nájdete na tomto linku.


Keďže je to dokonalá výstelka pre koláčiky, ideálne zapasujú do našich cukrárskych krabičiek. Tie máme pre vás aj v rovnakých rozmeroch.

Stačí si vybrať zo širokej ponuky.


Pergamenový papier je určený na priamy styk s potravinami. Nenechajte sa však zmiasť, neslúži len ako podklad pod zákusky. Používa sa aj na priame balenie potravín ako je napr. syr, šunka, langoše a iné, čo predlžuje ich čerstvosť a trvanlivosť.

Ďalšou výhodou pergamenového papiera je, že je odolný voči teplu je pergamenový papier tepelne odolný, používa sa aj pri varení a pečení. Vďaka použitiu papiera na plechu sa vám všetko rovnomerne prepečie a pečenie je zdravšie pretože nepotrebujete mastiť plech žiadnym olejom ani masťou. Šetríte aj peňaženku, nakoľko je možné papier použiť aj viackrát. Následné umývanie plechu po pečení je tiež omnoho jednoduchšie.


Máte gastro prevádzku a zaujala vás naša ponuka? Máme pre vás aj mnoho iného ako napríklad misky a krabičky z nepremastiteľného materiálu.

Veď sa sami pozrite.