0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Cukrárske obaly

Cukrárske obaly
By Paper Hobby 13. augusta 2019 6101 Views

Na základe spolupráce s výnimočnými cukrármi sme vyrobili praktické cukrárské krabice. Nájdete ich v našej ponuke ponuke, okrem mnohých iných obalov. Materiály sme volili starostlivo tak, aby udržali a zároveň ochránili aj ťažkú tortu. Preto výslužkové a tortové krabice sú vyrobené z vlnitej lepenky a odnoskové, zákuskové krabičky z hladkej lepenky.


ČÍM SÚ NAŠE TORTOVÉ KRABICE UNIKÁTNE?


VYSOKÁ NOSNOSŤ VĎAKA SPEVNENÉMU DVOJITÉMU DNU

Najväčšou prednosťou tortových krabíc je ich nosnosť. Vytvorením dvojitého dna sme dosiahli vyššiu nosnosť krabíc. Vďaka tomu je aj vaša ťažká torta v bezpečí.


BEZPEČNÉ UZATVÁRANIE BEZ POŠKODENIA TORTY

Naše tortové krabice sa dajú kompletne rozložiť na plocho, čo je veľmi užitočné pri manipulácii s väčšími tortami. Ak sa však rozhodnete, že tortu do krabice zasuniete, žiaden problém. Mysleli sme aj na to, predná časť krabice sa dá taktiež samostatne otvoriť, a krabica naďalej drží svoj tvar.


ĽAHKÁ MANIPULÁCIA

Vďaka pevnosti vlnitej lepenky, krabica drží svoj tvar a jej skladanie je preto veľmi jednoduché. Bočné strany s uškami sa spoja dokopy a na ne
sa zaseknú dve bočné strany s otvorom.


PRAKTICKÉ UŠKO NA ODNOS

Aby sa torty dali jednoducho prenášať, vyrobili sme ich s úchopom. Teraz už stačí tortu len zobrať do ruky a odovzdať ju svojmu zákazníkovi.


DIZAJNOVÝ VZHĽAD

Nie nadarmo sa hovorí, že obal predáva. Preto zaujmite svojho zakázníka už pri odovzdávaní torty. Ak máte na krabici svoje logo, je to zároveň
výborná reklama.


TORTOVÉ KRABICE


ODNOSKOVÉ KRABICE


VÝSLUŽKOVÁ KRABICA

KRABIČKA NA REZ

BEDNIČKA NA ZÁKUSKY


CHCETE BYŤ JEDINEČNÝ ?


Vďaka tomu, že sme priamo výrobcami týchto obalov máte možnosť odlíšiť sa od ostatných vlastným dizajnom krabíc, či vlastnou potlačou. Vaše výnimočné torty si zaslúžia výnimočné balenie.